Online_support
banner
Moscow international property show

Поиск по карте

График Туров!

Акция, скидки, подарки!

Отдых в Болгарии!

Партнерская программа!


Расширенный поиск








Предстоящий семинар!!!

votchina.info seminar

Мы продадим быстро!

 

Лето в Подарок!

Оцените нас!

Оценки o votchina.eu

Мы в социальных сетях!

        

Наши достижения




4_bg_dom_2013


votchina_vtoroy_dom


 

 


1

 


Политика конфиденциальности и Декларация о защите персональных данных!

Съгласно регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни от 25 май 2018 г "Руска Вотчина" ООД е администратор на лични данни. Личните данни, получени за обработка от потребителите на сайта се съхраняват на сървъри, които се намират в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на "Руска Вотчина" ООД както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от "Руска Вотчина" ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

1. Вашият акаунт.

"Руска Вотчина" ООД ви препоръчва да пазите конфиденциалността на потребителското име и парола, с които влизате/използвате САЙТА, за да се избегне неоторизиран достъп чрез потребителския Ви акаунт. По този начин, при всеки достъп / използване на САЙТА посредством акаунта (потребителско име и парола) се предполага, че поемате отговорност за всички действия, които ще бъдат извършени при ползването този акаунт.Чрез влизането/използването на САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ и КЛИЕНТИТЕ се съгласяват да вземат всички необходими мерки, че сигурността на паролата няма да бъде разкрита  от трети лица.Ако имате съмнения относно неоторизирана употреба / злоупотреба при използване на акаунта, препоръчваме Ви веднага да ни информирате.При регистриране предоставената информация трябва да бъде коректна и пълна. Обръщаме Ви внимание, че носите отговорност, включително наказателна отговорност, за всякакви предоставени изявления / записи / фалшиви данни.

"Руска Вотчина" ООД си запазва правото да откаже на всеки ПОТРЕБИТЕЛ достъп до САЙТА, да закрие акаунт или да анулира ПОРЪЧКИ, включително потвърдени поръчки.Също така, достъпът в САЙТА може да бъде временно спрян или ограничен, с цел поддръжка на сайта или въвеждане на нови дейности или услуги."Руска Вотчина" ООД ще положи всички усилия да осигури достъп до САЙТА без прекъсвания при електронно предаване и без грешки. Въпреки това, поради естеството на Интернет, непрекъснатият достъп и липсата на грешки не могат да бъдат гарантирани.

2. Политика за конфиденциалност.

"Руска Вотчина" ООД разбира важността на конфиденциалността на вашите лични данни. При всяка транзакция осигуряваме сигурността на данните на всички ПОТРЕБИТЕЛИ, и гарантираме че вашите лични данните са защитени.
Препоръките на "Руска Вотчина" ООД:
Пазете паролата си! Не предоставяйте паролата си на никого. Лице, което знае паролата Ви, има достъп до акаунта Ви;
Избягвайте използването на същата парола за различни акаунти;
Ако ползвате обществен  компютър (напр. в библиотека или Интернет кафе), винаги се уверявайте, че сте излезли от акаунта си, преди да изключите компютъра;
Често сменяйте паролата;
Не разгласявайте лична информация! "Руска Вотчина" ООД няма да изисква по телефона или по имейл да разкриете паролата на акаунта за използване на САЙТА или номера на кредитната си карта. "Руска Вотчина" ООД няма да изисква по телефона да разкриете данните от Вашата банкова сметка или друга лична информация. Всяко подобно искане съответно по телефона или по имейл трябва да бъде игнорирано. Ако някой отправи към Вас подобно искане, моля, обърнете се към "Руска Вотчина" ООД. Идентифицирайте фалшивите имейли (фалшификация или измама) Автентичните email-и на "Руска Вотчина" ООД са тези, изпратени чрез електронна поща от адреси: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ; Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ; Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ; Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ; Не са автентични и-мейли от "Руска Вотчина" ООД, които изискват лична информация, или тези които ви насочват към сайт, различен от сайтa http://votchina.eu/ . Някои съобщения съдържат линкове към сайтове, които Ви насочват към друг сайт, въпреки че в URL има думата “votchina“,. Ако плъзнете мишката върху линка много пъти, можете да видите че URL-ът е различен от използвания URL за идентификация и за свързване към сайтове, притежавани от "Руска Вотчина" ООД.

3. Предпазване на лични данни.

Всякаква предоставена информация относно лични данни или събрана чрез операциите в САЙТА, ще бъде обработена "Руска Вотчина" ООД, със седалище в България, Варна, ул. Панагюрище, 6 оф. 2 (наричана по-долу "Руска Вотчина" ООД). "Руска Вотчина" ООД гарантира сигурността и конфиденциалността на предоставените данни и предавани чрез компютърната ни система.Данните и личната информация, предоставена от ПОТРЕБИТЕЛИ/КЛИЕНТИ, се използва от "Руска Вотчина" ООД за управление на поръчки, за доставка на продукти и услуги, за обработка на плащания, за комуникиране с ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ относно поръчки, продукти, услуги и промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги. Също така, "Руска Вотчина" ООД използва тези данни и информация за подобрение на онлайн магазина и платформата за онлайн търговия, за да се избегнат или предотвратят 
измами или злоупотреби във вреда на САЙТА, както и да се даде възможност на трети лица да извършват техническа поддръжка, логистика и други услуги за САЙТА.
"Руска Вотчина" ООД запазва всякаква информация, поставена на САЙТА или изпратена по друг начин от ПОТРЕБИТЕЛИ/КЛИЕНТИ. Повечето от личните данни са предоставени от Вас, когато регистрирате Вашия акаунт в "Руска Вотчина" ООД , за търсене на продукти в САЙТА, когато осъществявате поръчки или изпращате съобщения, когато участвате в конкурси или попълвате формуляр в САЙТА или тогава, когато общувате със служители на "Руска Вотчина" ООД. Под лични данни се разбира всякаква информация, служеща за идентифициране на физическо лице, или неин еквивалент; едно отъждествимо лице е лицето, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез един идентификационен номер или на един или повече параметри от неговата физическа самоличност – психологическа, умствена, икономическа, културна или социална.Обработването на лични данни представлява всякаква операция или съвкупност от операции, които се извършват по отношение на личните данни, чрез автоматични или неавтоматични средства, като събиране, записване, организиране, съхраняване, приспособяване или промяна, теглене, консултиране, използване, разкриване на трети лица за предаване, разпространяване или друга форма, присъединяване или комбиниране, блокиране, изтриване или унищожаване. Данните, които Вие предоставяте, са: име, презиме, еmail адрес и телефонен номер, име на получателя на поръчката (адреси и телефонни номера).Една серия от данни са събрани в автоматичен модул от "Руска Вотчина" ООД, като например Интернет Протокол (IP) адрес, използван за свързване на компютъра в Интернет; логин; email адрес; парола; информация за вашия компютър и за методи за свързване, като видът на браузера и версия на операционната система; данни, които понякога се комбинират с подобна информация, събрана от други клиенти с цел да създава функции, като например „Добра цена“;  URL (Uniform Resource Locator) пълно време (включително датата и часа), броя на cookie; визуализирани или търсени продукти; както и всякакъв използван телефонен номер за свързване с нашите оператори. Също така, "Руска Вотчина" ООД може да използва данни за браузера, като cookie, cookie Flash или други подобни данни, събрани чрез определени части на САЙТА за предотвратяване на измами и други цели.Когато посетите сайта и използвате нашите продукти, или посетите уебсайт, където "Руска Вотчина" ООД публикува реклами, съдържание или анализи, "Руска Вотчина" ООД може да постави cookie във вашия уеб браузер. Един модул cookie е ниско количество съхранена информация на компютъра, с цел да идентифицира браузерът по време на взаимодействие с уеб сайтове. Модулите cookie могат да бъдат използвани с цел съхраняване на елементи, като идентификатори или потребителски предпочитания. Един уеб сайт може да постави модул cookie за съхраняване в браузъра ако настройките на браузъра позволяват това. Един браузър може да позволи на определен уеб сайт да има 
достъп до модулите cookie, и да откаже такъв достъп на други сайтове. "Руска Вотчина" ООД може да използва модули cookie и за други цели, включително за:
• Достъп до информация, когато влизате, за да предоставите персонализирано съдържание, за да съхраните последната визуализирана страница на един продукт или услуга "Руска Вотчина" ООД
• Оферти и подходящо съдържание спрямо Вашите интереси
• Вътрешен анализ, предоставен от клиента
• Извършване на научни изследвания с цел подобряване на съдържанието, на продуктите и услугите "Руска Вотчина" ООД.
• Подкрепа на мерките за сигурност, като например изискването на повторно влизане за един продукт или услуга "Руска Вотчина" ООД, след изтичането на определен период от време
• Помагане за идентифициране на някои потенциални измамни дейности
Ако желаете да не получавате реклами от "Руска Вотчина" ООД, или да не сте вече абонат при получаването на оферти за избрани продукти от "Руска Вотчина" ООД, моля посетете страницата за отказване на абонамента или отвърнете на писмото ни с заглавие "ОТКАЗВАМСЕ". "Руска Вотчина" ООД Ви дава възможност за постоянно отписване. За използване на опцията на постоянно отписване,  трябва да влезете в "Руска Вотчина" ООД, преди да се отпишете. Можете да конфигурирате браузъра за достъп на всички модули cookie, за отхвърляне на всички модули cookie или да Ви информираме тогава когато е поставен модул cookie. Браузърите се различават помежду си, и поради това Ви молим да се обърнете към менюто „Помощ“ на вашия браузър, за да научите начина за промяната на cookie.Ако отхвърляте всички модули cookie, е възможно да нямате възможност да използвате продуктите или услугите на "Руска Вотчина" ООД, които изискват влизане и да нямате възможност да се възползвате от офертите на "Руска Вотчина" ООД.
"Руска Вотчина" ООДсъбира лични данни от други източници, например, без ограничения, посетените страници на някои трети страни, които управляват операции в co-branding, чрез реклами или по друг начин; данни, период на търсене и събраните резултати вследствие на търсене в уеб търсачки, включително платеното съдържание (например спонсорирани Линкове Overture).Достъпни на САЙТА данни, като: актуализирана информация за последните поръчки, информация за лична идентификация (включително име, email адрес, парола, предпочитания за комуникация и рекламни предпочитания, Adress Book), предложения (включително история на Последно разглеждани продукти, опитът на взаимодействие със сайта, преди да потвърдите поръчка, както и предпочитания).

Информацията с личните данни на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ и КЛИЕНТИТЕ са важен компонент от дейността на "Руска Вотчина" ООД.
Чрез регистрирането в САЙТА/ извършване на ПОРЪЧКА и попълването на формуляри с лични данни, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ  декларират, че са съгласни всичките им лични данни да бъдат включени в базата данни на "Руска Вотчина" ООД и дават своето изрично и недвусмислено съгласие, че техните лични данни могат да бъдат съхранени и използвани от "Руска Вотчина" ООД и от партньори по договор на "Руска Вотчина" ООД за:
• Маркетинг дейности чрез получаването на информационни или търговски съобщения ( оферти, промоции, рекламни и маркетингови съобщения на "Руска Вотчина" ООД, и на трети лица, с които "Руска Вотчина" ООД има отношения от всякакъв вид) на предоставените email адреси от ПОТРЕБИТЕЛИ и КЛИЕНТИ,
• Участие в конкурси, промоции;
• Изпращане на нетърговски или административни съобщения (промени в сайта, администриране т.н.);
• Необходими вътрешни статистики за подобряване на предоставените качества на услуги и изображението на САЙТА и за създаване на нови характеристики, елементи, промоции, функциониране и нови услуги;
• За да осигури достъпа до ограничени раздели на САЙТА
• Пазарни изследвания;
• Следене на продажбени данни.

"Руска Вотчина" ООД може да разкрие тази информация на неговите дистрибутори и агенти, при условията на споразумения за поверителност, извършване на определени дейности от страна на "Руска Вотчина" ООД, но без ограничения – за обработване и изпълнение  на поръчки, доставяне на поръчки, анализ на данни и информация, предоставяне на помощ за маркетинг, съобщаване на предложения по електронна поща или SMS, проучвания и анализи на продажбите, плащания с кредитни карти. Тези доставчици могат да имат достъп до личните данни, които са необходими, за да изпълняват задълженията си."Руска Вотчина" ООД ще разкрие информацията за Вашия акаунт и други лични данни, когато е изрично инструктиран от закона или за да си защити своите права, собствеността и сигурността. Това  включва обмен на информация с други фирми и организации, за предотвратяване на измами. Разбира се, това не включва продажбата, споделяне или по друг начин разкриване на лични данни за търговски цели, различни от посочените.
На основата на една изпратена поръчка на email: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ; Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ; Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ; Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ могат да имат, безплатно, следните права:
• веднъж на година, потвърждаването, че личните данни  се обработват или не
• да се намесват при предоставянето на данни;
• да се противопоставят на обработката на данни заради законни и основателна причини, свързани с конкретната ситуация.
 
Google Analytics Сайтът използва Google Analytics – уеб базирана услуга предоставена от Google Inc. (“Google”). Google Analytics използва бисквитки, които се запаметяват на Вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизация и персонализация на съдържанието чрез изготвяне на доклади и анализ на активността Ви при посещение на сайта. Информацията, която бисквитката генерира за Вашата активност на сайта (включително и Вашия IP адрес) се прехвърля и запазва на Google сървър в САЩ. Google предоставя данните или възлага обработването им на трети лица само, ако това е подходящо и доколкото действащото право не забранява това.Google не обвързва Вашия IP адрес с други данни, които обработва.  Анонимността на Вашия IP адрес на сайта се постига чрез кодиране в рамките на държавите членки на Европейския съюз и държави страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на Google сървъра в САЩ и съкратен там. Социални мрежи Достъпът Ви до социалните мрежи като Facebook, Google +, и други такива предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. "Руска Вотчина" ООД не отговаря за защитата на личните Ви при приемането на тези общи условия. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове. Приставки/Plugins Сайтът използва Социални приставки/Social Plugins, които представляват софтуерни компоненти прибавящи допълнителни възможности към Вашия интернет браузър, при съгласие с техните условия и регистрация. Ние използваме следните Приставки: Facebook Сайтът използва Social Plugins на социалната мрежа Facebook, която се поддържа от  Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. („Facebook“). Тази приставка се разпознава по логата на Facebook (бяло „f” на син фон или „вдигнат нагоре палец“) или се отличава с „Facebook Social Plugin“. Списъкът и видовете Facebook 
Social Plugins може да видите тук: https://developers.facebook.com/products/social-plugins/. Когато посетите страница от сайта, която съдържа Facebook приставка, Вашия интернет браузър се свързва директно със сървърите на Facebook и съдържанието на приставката 
ще бъде прехвърлено директно от Facebook към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Facebook приставки, Facebook получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Facebook. Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Facebook в САЩ. Ако сте вписан във Facebook, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Facebook профил. Ако си взаимодействате с тези  Plugins, напр.  натиснете бутона „Харесвам“, или напишете
коментар, тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Facebook и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Facebook профил и видима за приятелите Ви във Facebook.Моля запознайте се с условията и възможностите за настройка за защита на личните Ви данни и целта и обхвата обработка им на:  https://www.facebook.com/policies. Ако не желаете Facebook да отразява посещението на сайта на Вашия Facebook профил е необходимо да се отпишете от Facebook преди да посетите сайта. Google + Сайтът използва Social Plugins на социалната мрежа Google+, която се поддържа от  Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Тази приставка се разпознава по логата на Google („+1“ бутон на бял или цветен фон). Списъкът и видовете Google+ Social Plugins може да видите тук:  https://developers.google.com/+/web/. Когато посетите страница от сайта, която съдържа Google + приставка, Вашия интернет браузър се свързва директно със сървърите на Google и съдържанието на Приставката ще бъде прехвърлено директно от Google към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Google приставки, Google получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Google+.Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Google в САЩ. Ако сте вписан във Google+, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Google+ профил. Ако си взаимодействате с тези  Plugins, напр. натиснете бутона „+1“ тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Google и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Google профил и видима за Вашите контакти в Google+.Моля запознайте се с условията и възможностите за настройка за защита на личните Ви данни и целта и обхвата обработка им на:  https://developers.google.com/+/web/buttons-policy. Ако не желаете Google да отразява посещението на сайта на Вашия Google+ профил е необходимо да се отпишете от Google+ преди да посетите сайта. 

4. Права за интелектуална собственост

Съдържанието на този САЙТ, формата, текста, графиката, лого, бутоните, иконките, изображенията,  аудио файлове, цифрови изтегляния, компилации на данни и софтуер, са собственост на "Руска Вотчина" ООД, неговите представители или неговите доставчици на съдържание и са защитени от законите на Република България, както и международните закони за авторското право и базите данни.Всички материали, включени в този САЙТ (съдържание), са собственост на "Руска Вотчина" ООД. Без прилагането на горепосоченото, "Руска Вотчина" ООД може да осигури възможността за изтегляне на тапети, скрийнсейвъри и други помощни програми от сайта. Достъпът /използването на този САЙТ не дава на ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА права за препродажба или търговско използване на този САЙТ или съдържанието му. ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ нямат право да събират или използват списъци, описания и цените на продуктите, търгувани от "Руска Вотчина" ООД, да направят копие на този САЙТ или съдържанието му.Всяко изтегляне или копиране на информация за акаунт в полза на друг търговец, както и използването на автоматични устройства или друг начин на придобиване за 
извличане на данни е строго забранена без изричното писмено съгласие на "Руска Вотчина" ООД. Достъп /използване на този уеб сайт не дава на ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА правото да възпроизвежда, дублира, копира, продава, препродава, посещава или по друг начин да 
използва с всякаква търговска цел този САЙТ и всяка част от него, без изричното писмено съгласие на "Руска Вотчина" ООД. ПОТРЕБИТЕЛИ/КЛИЕНТИТЕ нямат право да използват логото, марка или друга графика/чертеж на САЙТА, без изричното писмено съгласие на "Руска Вотчина" ООД.Чрез представяне на информация или материали чрез този сайт ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ се съгласява да предостави на "Руска Вотчина" ООД правото да използва, възпроизвежда, показва, модифицира, предава и разпространява тези материали или информация. Също така, ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ се съгласява, че "Руска Вотчина" ООД може да използва свободно в негов интерес тези идеи, концепции, know-how или техники, изпратени чрез сайтовете:   http://votchina.eu/ ."Руска Вотчина" ООД няма да бъде обвързан със задължения, свързани с поверителността на изпратената информация, ако действащото законодателство не предвижда други спецификации в това отношение.Ако желаете да проверите личните си данни, ако имате възражения срещу обработването им от страна на "Руска Вотчина" ООД, ако желаете "Руска Вотчина" ООД да промени или изтрие личните ви данни преди изтичане на 3-годишния срок, както и ако искате да ни информирате за начина, по който да обработваме личните ви данни, можете да упражните правата си, като ни отправите искане до следния e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

 

Горячие предложения

 

Эксклюзивно: от VOT...

Комплекс состоит из двух корпусов и 112 апартаментов различной площадью. В каждом корпусе имеется индивидуальный вход и лифт. Территория комплекса ...

Спокойный и расслаб...

Это современный комплекс закрытого типа , состоящий из 80 квартир и  необходимыми  удобствами , чтобы сделать Ваш отдых  прекрасным . Рецепция рабо...

Трехкомнатная кварт...

МАН "Своя Вотчина в Европе" с удовольствием представляет на продажу превосходный апартамент в Несебре! Апартаменты с двумя спальнями на 3-ем этаж...

Малоквартирный дом ...

Квартиры в живописном курорте Равда непосредственно у моря с восхитительной морской панорамой. Жилой дом построен из высококачественных материалов....

  • Эксклюзивно: от VOT...

    Цена от:  € 31.000
  • Спокойный и расслаб...

    Цена от:  € 38.000
  • Трехкомнатная кварт...

    Цена от:  € 59.600
  • Малоквартирный дом ...

    Цена от:  € 44.780
Агентство недвижимости “Своя Вотчина в Европе” - компания с Достоинством! Купить недвижимость в Болгарии. Квартиры и дома в Болгарии. Нас рекомендуют друзьям!